Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.
PRSTEN Basic

PRSTEN Basic (55010002)

6.120,00 din.
PRSTAN Basic Više informacija

Za prikaz zaliha odaberite boju ili veličinu

100% bezbedna kupovina
& plaćanje

Koristimo najnoviju SSL zaštitnu tehnologiju i pridržavamo se GDPR zakona o zaštiti vaših ličnih podataka.

Više o uslovima bezbednosti
Besplatna
poštarina

Porudžbinu u vrednosti preko 150 € isporučićemo besplatno. U slučaju, da niste zadovoljni kupovinom, možete vratiti kupljeno u roku 30 dana.

Više informacija o poštarini & uslovima povraćaja
MOGUĆE PREUZIMANJE
ARTIKALA KOJI SU NA ZALIHAMA U
FIZIČKOJ PRODAVNICI

Ako je u vašoj izabranoj prodavnici proizvod na zalihama, možete ga odmah preuzeti.

Više informacija o fizičkom preuzimanju proizvoda
Poklon ambalaža
pri svakoj kupovini

Vaša porudžbina biće elegantno zapakovana u našu poklon kutijicu za nakit.

Više informacija o poklon ambalaži
PRSTEN Basic
Detalji & nega proizvoda
 • Marka: Lencia S
 • Materijal: Čelik
 • Kolekcija: Basic
 • Skupina artikala: Prsten
 • Nega:

  Kažu, da nijedna stvar nije večna, ali čelik tome tvrdoglavo prkosi. Nerđajući čelik nudi elegantne i prefinjene linije, ali je čvršći od srebra.

  1. Može da se pohvali izuzetnom čvrstoćom, istovremeno i lakoćom; u poređenju sa plemenitim metalima otporniji je na ogrebotine i udarce te veoma postojan. Za čišćenje je, u glavnom, dovoljno malo tople vode i meka krpa.

  2. Generalno preporučujemo, da čelični nakit ne dolazi u dodir sa deterdžentima ili hemijskim supstancama.

Poštarina & vraćanje

Želimo, da imate dovoljno vremena da odlučite, da li ste sasvim zadovoljni kupovinom. Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni, artikle, koji su bili kupljeni preko onlajn prodavnice, možete da vratite ili zamenite u roku 30 dana. Prihvatićemo sve vraćene artikle, koji nisu oštećeni, povećani/smanjeni ili prerađeni i koji nemaju znakove istrošenosti. Gore navedeni uslov važi samo u slučaju, da je pošiljka poslata na adresu kupca i po principu neviđeno - kupljeno. Ako je proizvod kupljen preko onlajn prodavnice i preuzet u nekom od naših maloprodajnih mesta, više ne važe uslovi za kupovinu preko interneta, već važe uslovi za maloprodaju.

Cena dostave je 3,5 €. Pri kupovini proizvoda u vrednosti preko 150 € poklanjamo vam besplatno slanje u Sloveniji. U cenu je uključen porez 22%.

Zalihe u poslovnicama

Klikom na ovaj link možete da pogledate celokupnu zalihu artikala u našim poslovnicama. Za informaciju o zalihama vama prilagođenog artikla (veličina, kamen, metal, itd.) pri proizvodu izaberite željene parametre. Svi artikli nisu uvek na raspolaganju u svakoj prodavnici, zato vam predlažemo, da izaberete sebi najbližu prodavnicu i da tamo naručite željeni proizvod. Kada proizvod bude na raspolaganju za preuzimanje, bićete o tome obavešteni.

Mogućnost graviranja

Zahvaljujući ručnoj izradi, u Zlatarni Celje možemo da ostvarimo i najposebnije želje. Trudimo se da prilagodimo svaki detalj, koji doprinosi, da vaš nakit bude večno jedinstven, a tačku na i dodajemo graviranjem željene posvete. Za više informacija o graviranju obratite se jednoj od naših poslovnica širom Slovenije.

Potrebna vam je pomoć?

Za savetovanje i pomoć pri kupovini pošaljite nam pitanje i rado ćemo vam pomoći. Obrazac za kontakt i ostali podaci za kontakt nalaze se ovde.