Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

RAWINA

Inspirisana prirodom.

Rawina je kolekcija namenjena damama, koje žele uvek da nose komadić prirode sa sobom. Nastala je posmatranjem grube kore drveta, u kojoj su se ulovile nežne kapi rose ili kiše.

KOLEKCIJA RAWINA

Kolekcija Rawina je oblikovana u bezvremenom žutom zlatu i ukrašena dijamantima u brilijantskom rezu. Prikladna je za elegantne ili sportsko-elegantne prilike, za ljubiteljke minimalističkog stila i za ljubiteljke prirode – a naročito one, koje obično ostanu sakrivene od očiju.

PREGLED KOLEKCIJE

SMIRENA HARMONIJA

Prsten, minđuše i ogrlica imitiraju grubu teksturu kore drveta, koja je u sebe uhvatila nežne dijamantske kapljice. Kontrast surovosti i krhkosti je prividan, jer elementi zajedno stvaraju smirenu harmoniju, koja se otkriva svima koji znaju gledati srcem. Kolekcija Rawina nas zove, da nađemo utočište u prirodi, kada želimo da dođemo u dodir sa sopstvenom suštinom i kada u život želimo da unesemo ravnotežu.

PREGLED KOLEKCIJE

»Zagledajte se duboko u prirodu i tada ćete sve bolje razumeti.«
- Albert Ajnštajn

PRIRODA JE NAJVEĆA UČITELJICA

Za dizajnerski tim Zlatarne Celje priroda je ta, koja nas uči da razumemo život. Uči nas, da smo najjače povezani sa svime oko nas tada, kada smo povezani sa sobom. Uči nas, da je inspiracija svuda, da se u svakoj kapljici ogleda celokupan svemir i da ne možemo biti jaki, a da ne budemo istovremeno krhki.

UPOZNAJTE DIZAJNERSKI KOLEKTIV

VOLETI I BITI VOLJEN

Ko voli, snažan je kao kora drveta. Ko je voljen, dozvoljava si da bude krhak kao sićušna kapljica. Prsten iz kolekcije Rawina je zato prikladan i kao burma, jer prikazuje, da ste spremni da vašu nežnu ljubav čuvate svom snagom. Ručno oblikovan prsten naših zlatarskih majstora omogućava i graviranje vaših imena i datuma vašeg najlepšeg dana.

PREGLED KOLEKCIJE

»Ako čovek istinski voli prirodu, može svugde da nađe lepotu.«
- Vinsent Van Gog

JEDNO SA PRIRODOM

Kolekcija Rawina je namenjena ženama, koje u najsitnijim stvarima vide najveća čuda. Ženama, koje su uvek u dodiru sa prirodom i sa sobom. Ženama, koje svoju istinsku snagu i lepotu razotkrivaju samo odabranim očima.

PREGLED KOLEKCIJE