Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

PHANTASY BUTTERFLY

Sa novom kolekcijom na krilima ljubavi

Ljubav je kao leptir, jer nam otvara srce i preobražava nas u najlepšu varijantu samog sebe. Novu zlatnu kolekciju Phantasy Butterfly krasi leptir, simbol ljubavi, proleća, lakoće postojanja – i dana zaljubljenih.

KOLEKCIJA PHANTASY BUTTERFLY

Nova zlatna kolekcija Phantasy Butterfly na raspolaganju je u žutom zlatu i sa kubičnim cirkonima u boji šampanjca ili u ružičastom zlatu sa kubičnim cirkonima u boji ružičastog morganita. Kolekciju, koju čine dva prstena, ogrlice i minđuše odlikuju kubični cirkoni u markiznom rezu, ukovani ručno u svaki komad. Promišljeno oblikovanim komadima omogućavaju kombinovanje i nošenje na više načina. Prstenje je ergonomsko oblikovano za udobno nošenje, a možete birati između varijante, koja prikazuje leptira raširenih krila, ili one koja ga prikazuje sa strane. PREGLED KOLEKCIJE

BRZI PREOBRAŽAJ

Minđuše je moguće nositi kao viseće, kao male leptire na ušnim resicama ili asimetrično. Kada komade nakita sa motivom leptira, koji je prikazan sa strane, nosimo zajedno, nakit se preobrazi u leptira raširenih krila.

PREGLED MINĐUŠA

OD GUSENICE DO LEPTIRA

Kreiranje svake nove kolekcije Zlatarne Celje je kao životni ciklus leptira. Kao gusenica, najpre se prepustimo mašti, zatim se kao u lutki udubimo u studiju i planiranje, i tek na kraju svaki komad ručnim radom naših zlatarskih majstora preobražavamo u njihov krajnji lik. Kolekcija Phantasy Butterfly je napravljena za žene, koje se u neprestanom preporodu svog stila – i same sebe – osećaju slobodne kao leptiri.

PREGLED KOLEKCIJE

»Leptiri ne vide svoja krila. Ne vide, kako su zaista lepi. A njihovu lepotu vide svi ostali.«
- Naya Rivera