Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

PHANTASY GARDEN

Nova kolekcija iz fantazije

Kolekcija Phantasy Garden nas poziva u svet fantazije, gde mašta ne poznaje granice i gde istinski možemo biti to, što jesmo.

KOLEKCIJA PHANTASY GARDEN

Povlačenje u svet fantazije je povlačenje u svoj bogati unutrašnji prostor. To je svet, gde čuvamo najlepša osećanja i misli; svet, gde stvarnost krojimo po svojim željama.
Promišljeno dizajnirana kolekcija je stvorena za žene, koje znaju, da vreme provedeno u mašti nikada nije izgubljeno.

PREGLED KOLEKCIJE

VIŠE O KOLEKCIJI

Kolekcija je zamišljena u dva dela – u jednostavnijoj varijanti i varijanti sa ljubičastim žadom u fasetiranom kabošon rezu, koji u kolekciju unosi romantiku i sanjivost. Ovaj veoma poseban prirodni kamen okružen je nežnim satenskim trnjem od 14-karatnog ružičastog zlata, na kome leže dijamanti u brilijantskom rezu.
Pri kombinovanju komada iz obe varijante, oni se harmonično dopunjavaju.

PREGLED KOLEKCIJE

»Svet je samo platno za našu maštu.«
- Henri Dejvid Toro

MAŠTA KREIRA STVARNOST

Da bi nastale nove kolekcije Zlatarne Celje, potrebno je dugotrajno planiranje, gde se nijedan detalj ne prepušta slučaju, i besprekorna izrada svakog komada. Ali svaka naša kolekcija ipak ima svoj početak u svetu, u kome se u potpunosti prepuštamo mašti. I kolekcija Phantasy Garden potiče odande, gde stvarnost tek nastaje – u vrtu fantazije, u kome se rađa ljubav.

UPOZNAJTE KOLEKTIV DIZAJNERA

SA LJUBAVLJU PREMA NAKITU

U Zlatarni Celje smo ponosni, da u svojim redovima imamo najbolje zlatarske majstore i tehnologe. Zahvaljujući njihovom znanju, predanosti i ljubavi prema svakom komadu, ideje dizajnerskog kolektiva mogu da ožive u zlatnom nakitu, koji osvaja srca još od 1844. godine.

PREGLED KOLEKCIJE

»Kolekciju Phantasy Garden smo kreirali sa namenom, da vas podseti, da svoje snove brižno čuvate, jer se u njima skrivaju neotkrivena blaga.«
- Désirée Kolarec, kreativni vođa