Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

PASSION FLOWER

Procvetajte u svojoj lepoti

Osvežena kolekcija Passion Flower je sa motivom jednostavnog, stilizovanog cveta kreirana za žene, koje su spolja nežne, a u svojoj suštini strasno prate svoje ciljeve.

LEPOTA KONTRADIKCIJE

Žene zbog njihove lepote oduvek povezujemo sa cvećem, jer ta naizgled krhka i nežna stvorenja prirode u sebi kriju i nezavisnu i buntovnu stranu. I baš kao sve cveće, i sve žene su lepe i neponovljive. Kolekcija Passion Flower se svojim minimalističkim dizajnom, toplim crvenim zlatom i elegantnim motivom cveća klanja svakoj od njih i proslavlja njihovu romantičnu prirodu, koloritnu ličnost i jedinstveni stil.

PREGLED KOLEKCIJE

BUKET RAZNOLIKOSTI

Kolekciju čini osam promišljeno oblikovanih komada nakita, koji omogućavaju više mogućnosti nošenja i kombinovanja. Ponekad ćete želeti svoj stil da akcentujete samo jednim cvetom, a ponekad ćete želeti da nosite ceo buket. Svi komadi su lagano razigrani i primereni za raznovrsne prilike, kako za svakodnevne, tako za poslovne.

PREGLED KOLEKCIJE

"Privlačnost cveća je u njihovoj kontradikciji. Krhko po obliku, a snažno po mirisu. Tako sitno po veličini, a tako veliko u lepoti."
– Terri Guillemets

INSPIRACIJA IZ PRIRODE

Cveće je neiscrpan izvor nadahnuća. Naš svet ukrašava bojama, elegantnim oblicima i bogatom simbolikom, zato su bezvremeni motiv, kojem se dizajneri nakita uvek iznova vraćamo. Od same ideje i skice pa do nacrta finalnog proizvoda, stremimo tome, da imitiramo njegovu lepotu i da je spojimo sa lepotom žene.

UPOZNAJTE DIZAJNERSKI KOLEKTIV

SA LJUBAVLJU PREMA DETALJIMA

U Zlatarni Celje ponosni smo na našu ekipu zlatarskih majstora i tehnologa, koji ideje dizajnerki ostvaruju u divnim zlatnim komadima nakita. Verujemo, da ćete u svakom komadu i svakom besprekornom detalju i vi osetiti našu ljubav prema nakitu, koga svim srcem stvaramo još od 1844. godine.

PREGLED KOLEKCIJE

"Pored žene, ruže su najlepši dar prirode."
– Christian Dior

PROCVETAJTE U PROLEĆU

Cveće nije samo vesnik proleća, već i lepote, nade, radosti i novih početaka. Uči nas, da procvetamo tamo gde smo posađeni i da smo savršeni upravo takvi, kakvi jesmo. Neka vam nakit iz kolekcije Passion Flower probudi strast, koju nosite u sebi i inspiriše vas, da uvek pratite sebe i sunce.

PREGLED KOLEKCIJE