Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

STELLA SOLIS

Nova zvezdana kolekcija

Sunce sija kao zlato. I kada dan zameni noć, na nebu se poput belih dijamanata zacakle zvezde.

KOLEKCIJA STELLA SOLIS

Zlatna kolekcija Stella Solis je naš dar svetlosti, koja daje život, i svetlosti, koja osvetljava snove. Njene stilizovane organske linije su namenjene ženama savremenog elegantnog stila, koje žele svoju garderobu da oplemene bezvremenim nakitom. Ženama, koje će zvezde da nose noću i danju, godinu za godinom.

PREGLED KOLEKCIJE

VIŠE O KOLEKCIJI

Prsten, ogrlicu, minđuše i narukvicu krase dijamanti, koji su ukovani u siluetu zvezdane galaksije. Ona se pojavljuje i na dnu nakita i pokazuje, da zvezde sjaje i onda, kada su očima nevidljive.

PREGLED KOLEKCIJE

»Prejako volim zvezde, da bih se bojala noći.«
- Sara Vilijams

ČAROBNA ZVEZDANA PRAŠINA

Stella Solis je, kao i svaka kolekcija Zlatarne Celje, zvezda na nebu. Otkrivamo je kada lutamo svestranim svemirom mašte, te je dodavanjem naše zvezdane prašine u obliku promišljenog i dugotrajnog planiranja pretvaramo u besprekorne komade nakita. U vaš komad svemira.

UPOZNAJTE DIZAJNERSKI KOLEKTIV

SVEMIR, PUN ZVEZDA

Zlatarna Celje je svemir, u kome svaki saradnik ima svoje nezamenljivo mesto na nebu. Ponosni smo, da na njemu sjaje najbolji zlatarski majstori i tehnolozi. Zbog njihovog znanja, predanosti i ljubavi, ideje dizajnerskog kolektiva oživljavaju u zlatom nakitu, koji još od 1844. godine osvaja srca.

PREGLED KOLEKCIJE

ZVEZDA JE ROĐENA

U Kolekciji Stella Solis jedna od zvezda zaslužuje naročitu pažnju. Ogrlica, koja će vaš vrat zagrliti zvezdanom galaksijom toplote hiljade sunaca, sadrži 72 brilijanta, ukovanih u nju na poseban način. Dizajnirana je za žene, koje na nebu svog života sjaje najsvetlijim sjajem.

Ogrlica Stella Solis je trenutno na raspolaganju samo po porudžbini.

PREGLED OGRLICE

»Sunce, mesec i zvezde su tu da nas vode.«
- Denis Benks