Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

SWEETHEART

Ti. Ja. Jedno srce.

Sva ljubav, bilo data ili primljena, slatka je.
Elegantna i romantična zlatna kolekcija Sweetheart proslavlja ovo najlepše osećanje na svetu bezvremenim simbolom – srcem.

KOLEKCIJA SWEETHEART

Kolekcija Sweetheart je, sa motivom srca i kubičnim cirkonima, koji se cakle kao ljubav, namenjena svima, koji jednostavno vole. Svima, koji osećaju da njihovo srce nije potpuno, dok udvoje ne bije kao jedno. Svima, koji znaju, da su "ti" i "ja" najlepši, kada su spojeni u "jedno srce". Nakit iz kolekcije Sweetheart je namenjen damama, koje na svakom koraku i u svakoj prilici osećaju ovo najslađe osećanje. PREGLED KOLEKCIJE

»Srce koje voli je najistinitija mudrost.«
- Čarls Dikens

VIŠE O KOLEKCIJI

Kolekcija Sweetheart, koju čine ogrlica i minđuše, bila je do sada na raspolaganju u beloj, bezvremenoj boji zlata. Za praznik zaljubljenih preobukli smo je u još dve boje: romantičnu žutu sa kubičnim cirkonima u boji šampanjca i ljubavnu crvenu sa ružičastim kubičnim cirkonima. Kolekciju smo obogatili prstenom, koji kao da priziva posebne prilike, kao što su dan zaljubljenih, veridba ili venčanje.

PREGLED KOLEKCIJE

BESKONAČAN IZVOR INSPIRACIJE

Ljubav je bezvremena tema, koja od davnina inspiriše pesnike, pisce i umetnike. I mi, dizajneri Zlatarne Celje se pri oblikovanju novih kolekcija uvek iznova vraćamo njoj. Za ljubav se čini, da nikada ne možemo u potpunosti da je razumemo ili dorečemo, ali možemo da je jednostavno osetimo. Zato pri dizajniranju ne posvećujemo pažnju samo lepoti nakita, već i emocijama, koje želimo da dočaramo nakitom.

DIZAJNERSKI KOLEKTIV

NEGUJEMO LJUBAV PREMA NAKITU

U Zlatarni Celje znamo, da je ljubav nešto najjače, a istovremeno nešto najkrhkije. Nešto, što moramo da negujemo. Naši iskusni zlatarski majstori i tehnolozi zato sa svakim ručno oblikovanim komadom nakita postupaju nežno, pažljivo i sa ljubavlju. Verujemo, da ćete ova osećanja da primetite svi, koji ćete nositi komade kolekcije Sweetheart.

PREGLED KOLEKCIJE

»Ljubav je sačinjena od jedne duše, koja živi u dva tela.«
- Aristotel

POKLON PRI KUPOVINI

Iako je ljubav sama najveći dar, pri kupovini nakita iz kolekcije dana zaljubljenih primićete još jedan poklon: kartončić za posvetu u obliku srca, koji se otvara u obliku četvorolisne deteline, namenjen zapisivanju imena voljene osobe. Ko otvara svoje srce za ljubav, ima svu sreću ovog sveta.

PREGLED KOLEKCIJE