Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

PERSONALIZOVANI POKLONI

Prizovite osmeh na licu i probudite najlepša osećanja kod vaših najdražih.

DUKAT ZA USPOMENU

Neprocenjive uspomene, koje vašem životu pripisuju posebno značenje, počastite bleštavim poklonom – zlatnim ili srebrnim Dukatom za uspomenu. Personalizovani dukat je prikladan za sve životne prekretnice, a ličnu notu ćete mu dodati ugraviranom porukom, pri čemu možete da se odlučite za tekst, ime ili čak fotografiju. Zahvaljujući tim unikatnim dukatima, baš svaka uspomena spretno će prkositi zubu vremena.

Kreirajte svoj

Neki trenuci u životu su tako važni, da zaslužuju baš naročitu pažnju. Unikatnim poklonom ovekovečićete ih za sav život.

MOJ ZLATNI GRAM

Unikatni poklon Moj zlatni gram vaše prelomne trenutke u životu ovekovečava na personalizovanoj kartici sa zlatnom pločicom. Možete da birate između 1-gramske, 2-gramske i 5-gramske investicione pločice, koju ćete kreirati sasvim sami. Moj zlatni gram predstavlja jedinstveni lični poklon, na koji ćete sopstveni pečat utisnuti dodatnom posvetom, fotografijom ili imenom. Pored pristojnog gesta, koji će se utisnuti u trajno sećanje, zlato predstavlja i bezbednu investiciju, jer ne gubi na vrednosti.

Kreirajte svoj

I LIKE MY NAME

Jedinstveni poklon za vas ili za posebnu osobu. Oblikujte personalizovani lančić sa imenom ili inicijalom, ili prsten, koji će zasijati na vašoj ruci, odnosno ruci vaše voljene osobe. Svaki proizvod biče oblikovan posebno za vas i kvalitetno izrađen u srebru (925/000) ili zlatu (585/000).

Kreirajte svoje ime

Unikatnim poklonima ćete posebnim trenucima u vašem životu da pripišete dodatni značaj.