Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

TRIUMPH OF LOVE

Neka pobedi ljubav

Kolekcija The Triumph Of Love spaja dva snažna simbola, srce i venac pobede. Neka sav svet sazna, da verujete u pobedu ljubavi uvek i svuda.

SAVREMEN MINIMALISTIČKO ELEGANTAN IZGLED

Kolekcija The Triumph of Love od bezvremenog 14k žutog ili belog zlata oduševiće sve ljubiteljke savremenog minimalističko elegantnog izgleda. PREGLED KOLEKCIJE

Gde je ljubav, tamo je život.
- Mahatma Gandhi

POBEDA LJUBAVI

U Zlatarni Celje je svaka kolekcija nakita plod mašte i produbljenih studija našeg dizajnerskog tima. Kolekcija The Triumph of Love inspiraciju nalazi u simbolu ljubavi – srcu i vencu pobede, koji su, ispletenog od maslinovih grančica, pobednici primali još u vreme antičkih olimpijskih igara.

PREGLED KOLEKCIJE

SA LJUBAVLJU PREMA NAKITU

U Zlatarni Celje smo ponosni na našu dugogodišnju tradiciju. Ekipa prvoklasnih zlatarskih majstora i tehnologa ideje dizajnerki prenosi u besprekorne komade zlatnog nakita, koji osvajaju srca još od 1844. godine.

PREGLED KOLEKCIJE

DIVNA DOPUNA JEDINSTVENOG STILA

Minđuše kolekcije The Triumph of Love su lake i udobne. Njihovom jednostavnom, uvijenom obliku sa porukom ljubavi moguće je diviti se sa svih strana. Prikladni su za svaki dan, i za onaj, koji traje dugo u noć.

PREGLED KOLEKCIJE

»Sve što ti je potrebno je ljubav.«
- Džon Lenon

PORUKA O POBEDI LJUBAVI

Nežan nakit je namenjen damama svih dobi, koje žele da poruku o pobedi ljubavi podele sa svetom u svakoj prilici.

PREGLED KOLEKCIJE