Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

KOLEKCIJA ATLANTIDA

Magična moć Atlantidskog prstena.

TAJANSTVENA MOĆ

Tajanstveni prsten svojim efektima oduševljava i najsumnjičavije i pomaže im da spoznaju značenje nesvesnog.
Unikatno Atlantidsko prstenje je izrađeno od srebra čistoće 925/000 u Zlatarni Celje, a u saradnji sa POZNIK TP se energetski očisti i napuni pozitivnim informacijama. Atlantidski prsten može da se izradi i od zlata čistoće 585/000.
Prstenje je na raspolaganju u sledećim veličinama: 50, 52, 54, 55, 57, 58, 60, 63, 66, 69, 72, 75. Širina prstena je 6 mm.
Atlantidski prsten može da pomogne: za zaštitu od štetnog zračenja, za uklanjanje bolova, za brže ozdravljenje, za ublažavanje povreda i organskih smetnji, za otvaranje blokiranih energetskih kanala, za povećanje intuicije.

Pregled proizvoda

Oblik prstena zrači posebnim mikrotalasima,
koji pozitivno utiču
na tri važna životna područja – zaštitu, zdravlje i intuiciju.

EZOTERIJSKO OBLIKOVAN RELJEF

Dejstvo prstena se pripisuje usklađenim i ezoterijsko doteranim reljefno utisnutim linijama, kvadratima i jednakostraničnim trouglovima. Efekti prstena zavise od funkcije pojedinačnih prstiju, koji su povezani sa određenim telesnim organima. Ako se prsten nalazi na palcu, povoljno deluje na disajne organe. Ako je na kažiprstu, deluje na nervni sistem i doprinosi vitalnosti, na srednjem prstu dobro utiče na kosti, na domalom prstu deluje na srce, nerve, probavni trakt, creva i polne organe, dok na malom prstu deluje na krvotok. U skladu sa navedenim funkcijama, Atlantidski prsten može da nam pomogne u zaštiti od štetnog zračenja, otklanja bolove, doprinosi bržem izlečenju, ublažavanju povreda i organskih smetnji, otvara blokirane energetske kanale i pomaže pri povećanju intuicije.

Pregled proizvoda

ENERGETSKI EFEKTI

Unikatno Atlantidsko prstenje Zlatarne Celje izrađeno je od srebra čistoće 925/000, a u saradnji sa Poznik TP je energetski očišćeno i napunjeno pozitivnim informacijama. Energetski program obuhvata i Atlantidski krst i pločicu sa sličim energetskim učinkom.

Pregled proizvoda

Prepustite se magičnoj moći 
Atlantidskog prstena.