Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

KOLEKCIJA BALANCE

Crna je, bela je i njihova je ravnoteža...

KOLEKCIJA BALANCE

Kolekcija Balance u sebi nosi poruku o važnosti duhovne i telesne ravnoteže. Namenjena je ženama, koje su svesne, da ne mogu uvek da utiču na dešavanja izvan sebe, ali mogu unutar sebe da uspostave ravnotežu i time omoguće bolji način života.

Pregled kolekcije

PRSTEN BALANCE

Kolekciju čini elegantan kontrast crnih i belih dijamanata u belom zlatu, koji su u celinu povezani satenskim crvenim zlatom. Može da se nosi na više načina; sa eksponiranim belim ili crnim dijamantima te različitim kombinacijama oba. Pošto jedna strana ne postoji bez druge, dan sa kolekcijom Balance je pun divnih mogućnosti.

Pregled proizvoda

Na raspolaganju je u 175 jedinstvenih komada nakita u ograničenom izdanju, kojima smo obeležili i broj godina uspešnog rada Zlatarne Celje. Svaki komad nakita ima ugraviran svoj serijski broj.

OGRLICA BALANCE

Bez obzira na to, kako ćemo zavrteti kombinacije brilijantskog kompleta, rezultat je elegantna ravnoteža najjačeg kontrasta, koji predstavlja bezvremeni stil. Ravnoteža je stanje sistema, u kome su suprotstavljene sile podjednako snažne. Ljudi se, baš kao i naše okruženje, neprestano menjamo, a u svakom trenutku, u želji za harmonijom tražimo ravnotežu. Telesnu i duhovnu ravnotežu dostižemo tada, kada bezuslovno prihvatimo svoju spoljašnjost i unutrašnjost, te smo ono što jesmo, u svojoj savršenosti. Posledično tome, počinje da nam se prilagođava i spoljašnji svet.

Pregled proizvoda