ZLATNA KARTICA

Naša glavna smernica je povezivanje tradicije i kvaliteta, što nastojimo prezentovati u najboljoj i najkvalitetnijoj ponudi nakita. Vaša nam vernost puno znači, želimo nagraditi i osigurati da kao vlasnik Zlatne kartice Zlatarne Celje budete zadovoljni nakitom i kupovinom u našim prodavnicama.

Na Zlatnoj kartici se svaka vaša kupovina evidentira i istovremeno unosi u računarski sistem, koji vas na osnovu ukupnog iznosa kupovina u poslednje dve godine automatski svrstava u bonitetne razrede, koji vam omogućavaju razne pogodnosti.

Kada dosegnete viši bonitetni razred, dobijate novi iznos popusta pri sledećoj kupovini. Status i iznos popusta uvek možete proveriti na svim prodajnim mestima Zlatarne Celje.

Zlatnu karticu možete dobiti na bilo kom prodajnom mestu Zlatarne Celje popunjavanjem pristupnog formulara. Kupovina nije uslov za dobijanje Zlatne kartice. Zlatna kartica aktivna je odmah, tako da je korisnici njenih redovnih pogodnosti mogu odmah koristiti. Ako ste već korisnik našeg programa lojalnosti, ne morate popunjavati novu izjavu o pristupanju, ali vas pozivamo da pogledate naš obnovljeni program.

* Popusti Zlatne kartice ne važe za investiciono zlato, gram iznenađenja i moj zlatni gram

Pogodnosti Zlatne kartice Zlatarne Celje :

ugodnosti zlate kartice zlatarna celje
zlata kartica zlatarna celje