Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

POKLON BONOVI I PROMOTIVNI KODOVI

Proverite naše pogodnosti

POKLON BONOVI I PROMOTIVNI KODOVI

POKLON BONOVI

Svesni smo, da izbor pravog komada nakita zavisi od ličnih preferencija pojedinca, zato može poklon bon biti divan poklon za svaku priliku. Bonove možete kupiti na svim prodajnim mestima Zlatarne Celje ili u internet prodavnici, a iskoristiti ih možete u bilo kojoj prodavnici Zlatarne Celje u Srbiji. Možete da birate između poklon bonova u vrednosti 3.000 din, 5.000 din ili 15.000 din
Poklon bonovima nije moguća kupovina investicionog zlata.

PROMOTIVNI KODOVI

U sklopu posebnih akcija iskoristite promotivne kodove, koji donose pogodnosti pri kupovini.

ZLATNA KARTICA

U Zlatarni Celje smo za vas pripremili poseban program lojalnosti - Zlatnu karticu, koja deluje po principu sabiranja vrednosti vaših kupovina na našim prodajnim mestima.

Zašto zlatna kartica?

Zlatna kartica je nastala sa svrhom nagrađivanja vernosti i ličnog zadovoljstva kupaca, koji predstavljaju temelj misije Zlatarne Celje. Ponudom jedinstvenog nakita želimo da sačuvamo preplet dugogodišnje tradicije i priznatog kvaliteta, a Zlatnim karticama da se pobrinemo za jedinstveno iskustvo kupovine u našim prodavnicama. Vaša Zlatna kartica vam i bez kupovine omogućava da odmah iskoristite redovne pogodnosti kao što su 10 % popusta pri kupovini šampanjca sa zlatnim listićima, besplatno primanje revije Prestige NEWS i pozivnice na izložbe i modne događaje.

Kako da dobijete Zlatnu karticu?

Zlatnu karticu možete da dobijete na bilo kom prodajnom mestu Zlatarne Celje popunjavanjem pristupne izjave, pri čemu kupovina nije uslov za njeno dobijanje. Zlatna kartica je pri dobijanju već aktivna, zato možete da redovne pogodnosti koristite odmah.

Kako funkcioniše Zlatna kartica?

Na Zlatnoj kartici se kupovine sabiraju i istovremeno unose u računarski sistem. U sistemu se vlasnici kartica na osnovu ukupnog iznosa automatsko razvrstavaju u bonitetne razrede, koji omogućavaju različite popuste pri daljim kupovinama.

Gde mogu da upotrebim svoju Zlatnu karticu?

Zlatnu karticu možete da upotrebite pri svakoj kupovini nakita Zlatarne Celje i Lencia te satova Lencia, bez obzira na način plaćanja. Za dobijanje popusta sabiraju se kupovine zlatnog i srebrnog nakita, satova, dukata za uspomenu i nakita iz programa za venčanje Zlatarne Celje.

Kako doći do informacije o dobijenoj količini popusta?

Stanje na vašoj Zlatnoj kartici i visini popusta možete da proverite na svim prodajnim mestima Zlatarne Celje. Pogodnosti Zlatne kartice su razvrstane u tri bonitetna razreda: razred 0, razred 7, koji vam omogućava 7 % popusta i razred 10 sa 10 % popusta. Kada ostvarite veći bonitetni razred, pri sledećoj kupovini vam se priznaje nova visina popusta.

Šta da uradim, ako izgubim karticu?

Ako Zlatnu karticu izgubite, možete na jednom od prodajnih mesta Zlatarne Celje da zatražite izradu nove, a mi ćemo vam je poslati besplatno na vašu adresu. Izgubljena kartica biće poništena, a za upotrebu nove neće biti obračunati troškovi članarine ili poslovanja.

Pogodnosti Zlatne kartice:

Zlata kartica ugodnosti