Zlatarska tradicija duga više od 180 godina
0
You have no items in your shopping cart.

KOLEKCIJA DAY & NIGHT

Dan je. Noć je.
I njihova je bezvremena povezanost.

HARMONIJA ENERGIJA

Kolekcija Day & Night razumsku i emocionalnu stranu spaja u harmoničan ritam života. Namenjena je ženama, koje ne prilagođavaju svoje raspoloženje svetu, već svet prilagođavaju sebi.

Pregled kolekcije

SUNCE & MESEC

Sunce simbolizuje našu razumsku stranu, dok se tajanstveni mesec na svetlost sunca odaziva emocionalnim aspektom. Sunce žari jako i ponosno, a mesec svetli nežnim bisernim hladom. Zajedno predstavljaju dva nerazdvojna, međusobno zavisna principa, koja žive u svakom od nas i uče nas, da uravnoteženo oslušnemo kako svoju volju i ambicije, tako i želje i emocije.

Prsten DayPrsten Night

"Sunce i mesec žive u svakom od nas i uče nas, da uravnoteženo osluškujemo svoju razumsku i emotivnu stranu."

SUPROTNOST U BEZVREMENOM STILU

Kolekcija je sačinjena od elegantne suprotnosti žutog i belog zlata. Tople nijanse brilijanata, ukovanih u žutom zlatu i hladna biserovina u belom zlatu čine potpunu uravnoteženost dana i noći. Komadi nakita se mogu nositi na dva načina, sa eksponiranim suncem ili mesecom, ali uvek sa bezvremenim stilom.

Ogrlica

"Na raspolaganju je u 175 jedinstvenih komada nakita u ograničenom izdanju, kojima smo obeležili i broj godina uspešnog rada Zlatarne Celje. Svaki komad nakita ima ugraviran svoj serijski broj."

JEDINSTVENA KOLEKCIJA

Kolekcija Day & Night sastoji se od jedinstvenih proizvoda u okviru ograničene serije 175 komada. Dizajnirala je Désirée Kolarec, a izradio je kolektiv stručnjaka Zlatarne Celje. Većinski deo obrade je još uvek ručni, što čini svaki proizvod posebnim i neponovljivim.

Minđuše