BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 150 € V SLOVENIJI
0
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

PHANTASY HEART

Nova srčna kolekcija

Ljubezen je najlepša fantazija. Nova zlata kolekcija Phantasy Heart jo bo uresničila z živahnostjo in navihanostjo, vam pa podarila pogum, da vsak dan znova odprete svoje srce.

KOLEKCIJA PHANTASY HEART

Nova zlata kolekcija Phantasy Heart s simbolom srca slavi najlepše in najmočnejše čustvo na svetu – ljubezen. Na voljo je v modni različici rožnatega zlata in višnjevo rdečih kubičnih cirkonov ali v brezčasni beli barvi. Kolekcijo odlikujeta igriva eleganca čistih linij in možnost kombiniranja kosov med seboj. Njena fantazijska dovršenost se bo usedla v srce damam, ki želijo ljubezen ob vsaki priložnosti deliti s svetom.

OGLED KOLEKCIJE

KOMBINACIJE KOSOV NAKITA

Prstan solitaire je s svojo brezčasno eleganco, minimalistično lepoto in romantičnim kubičnim cirkonom odlična izbira tudi kot zaročni prstan. Kolekcija je zasnovana tako, da omogoča istočasno nošenje obeh prstanov ali uhanov, lahko tudi na asimetričen način ali v obeh barvah hkrati.

Ogled kolekcije

DOMIŠLJIJA USTVARJA RESNIČNOST

V Zlatarni Celje se ob snovanju novih kolekcij popolnoma prepustimo domišljiji. Ker pa hkrati ničesar ne prepustimo naključju, so kolekcije plod poglobljenih študij in dolgotrajnega načrtovanja našega oblikovalskega kolektiva. Našo kolekcijo Phantasy Heart je navdihnil fantazijski svet, v katerem se rodi ljubezen.

SPOZNAJTE OBLIKOVALSKI KOLEKTIV

"Vse kar potrebuješ, je ljubezen."
- John Lennon

Z LJUBEZNIJO DO NAKITA

V Zlatarni Celje ljubezen do nakita živimo vsak dan že od leta 1844. Ponosni smo, da imamo v svojih vrstah najboljše zlatarske mojstre in tehnologe, ki zamisli oblikovalkskega kolektiva prenesejo v zlate kose nakita, ki osvajajo srca že od leta 1844.

BOGATA ZGODOVINA IN DEDIŠČINA ZLATARSTVA

NAJ LJUBEZEN ZMAGA

Če vaše srce ne bije za blišč kamnov, vas vabimo, da si ogledate kolekcijo The Triumph of Love iz brezčasnega belega ali rumenega 14 karatnega zlata, ki je po naročilu na voljo tudi v rožnatem zlatu. Kolekcija jemlje navdih v simbolu ljubezni – srcu in vencu zmage, ki skupaj sporočata, da ljubezen zmaga nad vsem.

OGLED KOLEKCIJE

"Kjer je ljubezen, tam je življenje."
- Mahatma Gandhi